Living LAB 040 Café

Graag nodigen we jou uit voor het allereerste Living LAB 040 Café! In een bijzondere setting nemen we de deelnemers mee in het avontuur dat we tot nu toe mee hebben gemaakt. Het event is op woensdagmiddag 18 mei 2022. Ben jij er ook bij?

Direct aanmelden

Wat staat er op het programma?

De ontwikkeling van het Living LAB 040 is tot nu toe één grote ontdekkingstocht. Een avontuur waarbij we met onze partners en pioniers in het diepe zijn gesprongen, op zoek naar oplossingen voor de compacte stad van morgen. Een pad vol onverwachte wendingen, onzekerheden, medestanders en sceptici, maar ook met een fantastisch perspectief. Dit alles heeft ons gebracht tot het punt waar we nu staan. Aan de vooravond van de realisatie van de allereerste woningen! Daarmee komt het plan tot leven en gaan we de dynamische proeftuin echt realiseren.

Met realisatie van de eerste woningen, wordt het ook tijd voor het eerste Living LAB Café! We vertellen waar het Living LAB 040 om draait, wat we mee hebben gemaakt, wat we hebben geleerd. Welke drempels we hebben moeten overwinnen en hoe we dat hebben gedaan. We vertellen waar we aan werken met de eerste pioniers. Wat ga je hier straks zien, meemaken, ontdekken? Maar ook: waar zijn we naar op zoek? En hoe kunnen andere pioniers aanhaken op het initiatief? Het ontdekken van de stad van morgen, willen wij immers samendoen met anderen!

Tijd en locatie

Het event start om 14:00 uur en we sluiten rond 18:00 uur af. We nodigen je uit bij Beachclub Sunrise in Eindhoven, een locatie vlak bij de plek waar het Living LAB 040 wordt gerealiseerd.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor de bijeenkomst via Eventbrite via deze link: direct aanmelden.
Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Zien we jou 18 mei?

< Deadline kopij editie 7-2022 | BNA OPEN Netwerk Circular Architecture >