Matchmaking-event Toekomstbestendige grasvelden

Dinsdag 10 oktober organiseert de gemeente Amsterdam in samenwerking met gemeente Haarlem het matchmaking-evenement voor het unieke aanbestedingstraject Scale Up Toekomstbestendige kunstgrasvelden. Elke ondernemer die bij kan dragen aan innovatieve en duurzame toepassingen op en onder kunstgrasvelden, is welkom!

Tijdens deze middag maak je kennis met het project ‘Scale Up Toekomstbestendige Kunstgrasvelden’ en word je geïnspireerd en uitgedaagd hoe jouw bedrijf bij kan dragen aan deze revolutie. Je ontmoet andere waardevolle en gedreven ondernemers met dezelfde visie, die bereid zijn samen te werken aan de toekomst van sportvelden. Wie weet vind jij wel de perfecte samenwerkingspartner! Meld je direct aan.

Datum: dinsdag 10 oktober 2023

Tijd: 13.30 – 18.00 uur

Locatie: Johan Cruijff ArenA, Amsterdam

Programma

13.30 – 14.00 Inloop

14.00 – 14.45 Welkom en keynote spreker

14.45 – 15.30 Presentatie Scale Up aanbesteding

15.30 – 15.50 Pauze

15.50 – 17.30 Speeddating & marktplein

17.30 – 18.00 Netwerkborrel

Wie zoeken ze?

Amsterdam en Haarlem zoeken verschillende partijen, die samen (in consortia), innovatieve oplossingen ontwikkelen voor de verschillende ambities. Het doel: duurzame kunstgrasvelden van circulaire materialen, die bijdragen aan een verbeterde waterhuishouding, een betere aanpak van hittestress en een algemene positieve bijdrage aan het energievraagstuk. Denk bijvoorbeeld aan een systeem voor wateropslag of composteerbare materialen. Dus ook voor bedrijven en innovators die momenteel niet actief zijn in de kunstgrasbranche kan deze opgave interessant zijn!

Samen maken we impact

Dat is het motto! Benoemde gemeentes willen, in samenwerking met marktpartijen, een positieve verandering teweegbrengen in de negatieve effecten van kunstgras. En met meer dan 200 sportvelden in Amsterdam en Haarlem, kan er veel impact gemaakt worden bij het verduurzamen van de stad en andere steden.

Lees meer over dit project op: kunstgrasvelden.innovatiepartners.nl

Disclaimer: Het is niet verplicht om deel te nemen aan het matchmaking event om mee te kunnen doen met de aanbesteding. Het project wordt deels gefinancierd door het LIFE Programme van de Europese Unie. De weergegeven standpunten en meningen zijn echter uitsluitend die van de auteur(s) en weerspiegelen niet noodzakelijkerwijs die van de Europese Unie of CINEA. Noch de Europese Unie, noch de subsidieverlenende autoriteit kan hiervoor verantwoordelijk worden gehouden. Aan deze artikelen kunnen geen rechten worden ontleend, de aanbestedingsstukken bij de publicatie van de aanbesteding zijn leidend.

< Circulaire renovatie: hoe dan? | Conferentie Circulair Bouwen aan Morgen >