Platformbijeenkomst Circulair Industrieel Bouwen

Alles over Circulair Industrieel Bouwen hoor je op 23 november tijdens de platformbijeenkomst van het Lente-akkoord: hét netwerk dat zich namens opdrachtgevende bouwers inzet voor deze transitie.

Tijdens de bijeenkomst hoor je de laatste ontwikkelingen, zie je praktijkvoorbeelden en ga je in gesprek over kansen en obstakels die jij als bouwprofessional tegenkomt. Met aandacht voor nieuwe inzichten rond MPG en monitoring CO2-uitstoot door de woningbouwsector, en verdieping op actuele thema’s, zoals biobased bouwen, losmaakbaarheid en inzicht in consumentenwensen. De vorige editie werd door de deelnemers zeer positief beoordeeld met een 8.5/10.

Het volledige programma is nu bekend, met sprekers van onder andere Dura Vermeer, W/E adviseurs, RVO, wooncorporatie Trudo, Janssen de Jong, en Merosch. Het hele programma is te vinden op https://www.lente-akkoord.nl/agenda/platformbijeenkomst-lente-akkoord-2-0

Heb jij de drive om de woningbouw te verduurzamen? Meld je aan voor de bijeenkomst! We zien je graag in Amare, Den Haag op 23 november.

Je kunt je hier aanmelden

< Werkplaats / Community of Practice: Verwaarden van je reststromen in de regio. Kan dat echt? | Voordelunchlezing Bouwen binnen CO2 budget >