Oproep voor sprekers voor De Nationale Werkconferentie Cirkelstad 2020 tijdens Building Holland

De Werkconferentie van Cirkelstad van 24-26 maart 2020 tijdens Building Holland 2020 is de jaarlijkse conferentie over de circulaire- en inclusieve bouweconomie. Vrije kennis, verhalen achter de resultaten, fuck-ups, inzichten en ervaringen staan centraal op het podium met ruimte aan 60 sprekers. Het is de gelegenheid voor sprekers om het publiek met hun proces, project kennis te laten maken.

In 2019 waren er 60 sprekers op de thema’s: GWW, Infra & buitenruimte, Vastgoed en Interieur & techniek.

Ben jij actief in de GWW, Infra & openbare ruimte, vastgoed en/ of interieur & techniek, dan is dit je kans. Meld je aan als spreker!

Meld je aan als spreker!

Heb je vragen? Neem dan contact op met Rutger Büch, 06 4743 2515,

Meer over De Nationale Werkconferentie Cirkelstad

De Werkconferentie is het landelijk trefpunt voor een circulair gebouwde omgeving op Building Holland 2020.

Op 24, 25 en 26 maart 2020 organiseert Cirkelstad de 3de Nationale Werkconferentie in samenwerking met Building Holland. In drie dagen ben je weer volledig op de hoogte over de circulaire en inclusieve bouwpraktijk. Voor 2020 bestaat de programmering uit een 60-tal sprekers die op het Cirkelstad-sprekerspodium het verhaal achter de circulaire projecten met je delen. Iedere dag matchen we innovaties met opdrachtgevers tijdens een live-event: de Cirkelstad Community of Innovation. Nieuwe producten en diensten kunnen een plek krijgen op de Cirkelstad Innovatie Boulevard en natuurlijk pakken weer uit op het Cirkelstad-terras voor spontane ontmoetingen met koplopers  en georganiseerde meet-ups voor je eigen relaties.

Dag 1: Infra & Buitenruimte

Dag 2: Vastgoed

Dag 3: Interieur & Techniek

De Werkconferentie Cirkelstad 2019 is  mogelijk gemaakt door o.a.: Min. BZK, Transitiebureau/ RVO, Gemeente Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam, Provincie Utrecht en Zuid-Holland, Alliantie Cirkelregio Utrecht, Insert, De Circulaire Bouweconomie, Triboo, TNO, Dura Vermeer, Ekotex, iWell, het Veerkwartier, Werkterrein Kwartiermakers, Donkergroen en New Horizon.

< Uitnodiging speeddate lunch circulaire gebiedsontwikkeling | Leernetwerk circulaire gebiedsontwikkeling >