Block2Build by de Mar

Partner in Amsterdam
Anne Ravenhorst - Adjunct Directeur

Wij geloven erin dat een woning levenslang aanpasbaar moet zijn om mee te bewegen met levensveranderingen van de bewoners voor een betaalbare prijs. Dit maken wij mogelijk door gestandaardiseerde houten elementen op hoge kwaliteit geïndustrialiseerd te produceren – waarbij kwaliteit en circulariteit een gegeven startpunt is. Hiermee veranderen wij de wijze van bouwen radicaal.

Met de lancering van een digitaal platform maken we onze elementen beschikbaar voor alle stakeholders. We combineren hoge kwaliteit houten elementen, modulariteit met de toegankelijkheid via het platform om jullie te ontzorgen om te komen tot een betere keuze. Bouwen van, en wonen in, een houten, modulair en levenslang adaptieve woningen is de nieuwe standaard. We streven ernaar om dit proces te versnellen en daarvoor de service te bieden die nodig is, middels bijv. een configurator.   

Minimalisering van de kosten, afval en geen compromissen meer. Je kunt op ons rekenen om te komen tot de best mogelijke woningen. Samen maken we het verschil. 

Block2Build; succes is ons gezamenlijke resultaat! Deze ambitie delen we als partner met het netwerk van C-creators en Cirkelstad