Breman

Partner in Zwolle
André Cossée - Directeur

Breman is een organisatie waarin rentmeesterschap een van de kernwaarden is. Alle ontwikkelingen omtrent duurzaamheid worden dan ook opgenomen in de standaard manier van werken. Voor Breman Utiliteit Zwolle is de omslag naar een circulaire manier van installeren dan ook een interessant en uitdagend vraagstuk. Wij streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk te adviseren in een installatie die zowel technisch- als circulair het meest voldoet aan de vraag.

Los van het adviseren dient er natuurlijk ook een installatie opgeleverd te worden. Dit doen wij niet alleen. Hiervoor gaan wij graag in gesprek met verschillende partners. Wij zoeken ook buiten de traditionele kaders naar nieuwe partnerschappen. Vanuit deze samenwerkingen ontstaan verschillende concepten waarmee wij onze klanten nog beter kunnen voorzien in hun wensen.

Na oplevering van de installaties onderhouden wij deze installaties op een zo’n circulair mogelijke manier. Zo heeft preventief onderhoud de voorkeur op correctief onderhoud. Wij blijven gedurende de volledige levenscyclus van de installatie betrokken.