Buro Now

Partner in Amsterdam
Stijn van Woerkom en Victor Le Noble - Oprichters

Buro Now is een ontwerpbureau dat zich vooral richt op het ontwerpen van hospitality- en kantoorinterieurs. Met onze ontwerpen proberen we altijd te verrassen en de gebruikers ervan een krachtige en positieve ervaring mee te geven. Naast interieurs komen er ook andere bredere vraagstukken langs waar we graag aan werken.

Buro Now is 2019 opgericht door Stijn van Woerkom en Victor Le Noble. Stijn studeerde aan de Design Academy in Eindhoven werkte gedurende een aantal jaren voor Atelier van Lieshout daarna startte hij zijn eigen ontwerpstudio. Victor studeerde industrieel ontwerpen in Delft, en richtte na zijn studie ,naast zijn eigen ontwerpstudio, ook een platform voor jonge ontwerpers op en weer wat later een eigen meubelmerk op.

Na in 2019 de handen ineen geslagen te hebben, kwamen zij tot de conclusie structureel op een duurzamere manier te willen gaan werken. Een aantal belangrijke beslissingen op het gebied van communicatie, inrichting van de werkwijze en het eigen kennisniveau op het gebeide van materialen en technieken moeten hier aan bijdragen.

We zijn partner geworden van Cirkelstad omdat we in contact willen komen met meer partijen die met een duurzame mindset werken. We merken dat een aanzienlijk deel van onze opdrachtgevers helaas nog vaak onverschillig staat tegenover het committeren aan een duurzame aanpak. Wij hopen bij Cirkelstad partners te vinden met wie wij samen onze opdrachtgevers over de streep kunnen trekken.