Calduran

Partner in Amsterdam - Arnhem - Utrecht
Ben Kruseman - Business Development Manager

Wist je dat kalkzandsteen al meer dan 100 jaar wordt toegepast in de Nederlandse bouw? Door de jaren heen is het bouwen met Calduran kalkzandsteen steeds verder doorontwikkeld tot een milieuvriendelijk, flexibel en robuust bouwsysteem. En we blijven innoveren!’

Het oogsten van grondstoffen kan niet oneindig doorgaan. Daarom moeten we nu alvast vooruitkijken. We kunnen alle reststoffen die vrij komen bij het afdanken van producten en gebouwen niet meer zien als afvalstof. We moeten ze zien als grondstof voor nieuwe producten. Daarom heeft Calduran Caldubo elementen ontwikkeld. Dit zijn kalkzandsteen elementen gemaakt van grondstoffen die vrijkomen bij de sloop van gebouwen. Onze uitdaging: meer aandacht en draagkracht krijgen voor circulariteit bij bouwontwikkelaars en ontwerpende partijen.

Circulair bouwen doen we samen voor onze toekomstige generaties! Daar zijn nog genoeg stappen in te zetten. Wij zijn partner van Cirkelstad om de juiste verbindingen te zoeken en circulair bouwen tot een succes te maken.