Frontwise Facades

Partner in Amsterdam
Joep Hövels, Dominique Vosmaer, Leonie van Ginkel - Founders

Met onze nationale en internationale ervaring in gevel engineering en onze passie voor de circulaire economie vertalen wij circulaire en duurzame ambities naar praktische gevel oplossingen in bouwprojecten. We helpen architecten en ontwerpteams bij het ontwerpen en realiseren van de gebouwschil vanaf de tenderfase tot en met oplevering. In nauwe samenwerking met de architect en de overige leden van het ontwerpteam ondersteunen we op proactieve wijze in het realiseren van een zo circulair en duurzaam mogelijke, maar ook kwalitatief hoogwaardige gevel, met inachtneming van planning en budget. 

Frontwise Facades is een onafhankelijke gevel consultant. De drie partners Joep Hövels, Leonie van Ginkel en Dominique Vosmaer hebben elk ruim 12 jaar ervaring in het ontwikkelen van duurzame en kwalitatief hoogwaardige gevels voor hoogbouw en complexe projecten in Nederland, Londen, Hongkong, New York en Berlijn.

Ook ondersteunen we in andere duurzame gevel-gerelateerde vraagstukken zoals beleid en strategie bij gemeenten, haalbaarheidsstudies, innovatie trajecten, onderzoeksprojecten etc.

Door partner te worden van Cirkelstad hopen wij te inspireren en geïnspireerd te worden door gelijkgestemden, maar ook door critici. We hopen samen op een open-minded en energieke wijze tot nieuwe ideeën te komen om zo met elkaar te kunnen bijdragen aan de vermindering van het bouwafval, efficiënter energieverbruik in de bouw, met kwalitatief hoogwaardige gevel en gebouwoplossingen.