IsoBouw Systems BV 

Partner in Eindhoven
Rob van Keijsteren - Adviseur

IsoBouw is fabrikant van innovatieve isolatie-oplossingen op basis van het circulaire isolatiemateriaal EPS. Wij zijn gevestigd in Someren en verdeeld over Nederland worden op drie locaties isolatiesystemen voor de vloer, de gevel en het dak geproduceerd. IsoBouw maakt onderdeel uit van Bewi, een in Zweden gevestigd Europees actief bedrijf, dat oplossingen ontwikkeld voor onder andere de bouw-, auto-, tuin-, verpakkings- en installatiesector.

De ambitie van IsoBouw is om aanbieder te zijn van innovatieve, volledig circulaire isolatie-oplossingen. Dit betekent dat deze herbruikbaar of op zijn minst recyclebaar zijn. Dankzij eigen productiefaciliteiten en innovatieve productietechnologieën is Bewi in staat om van reststromen weer hoogwaardige nieuwe grondstof te maken. Deze grondstof zetten wij in voor nieuwe oplossingen.

IsoBouw is partner van Cirkelstad, omdat wij ervan overtuigd zijn dat de transitie naar een circulaire gebouwde omgeving alleen samen met de hele keten gerealiseerd kan worden. Cirkelstad biedt de mogelijkheid om in gesprek te gaan met partijen in de keten met dezelfde ambitie.