start met 8

Partner in Drechtsteden
Thirza Monster - eigenaar

Als spinner van Cirkelstad Drechtsteden en het Cirkelstad leernetwerk provincies ben ik – Thirza Monster – al enkele jaren betrokken bij Cirkelstad. In de afgelopen jaren heb ik me meermaals afgevraagd, waarom werkt deze beweging, waarom heeft ze een aanzienlijke vlucht genomen? Mijn wens voor de Cirkelstad beweging is in ieder geval nog verdere groei en beklijving met als doel dat de circulaire bouweconomie het nieuwe normaal wordt. Hoe ver we daar nog van af zitten? Geen idee. Maar zoals een roedel wolven de  stroom van een rivier kan beïnvloeden, zo ben ik er ook van overtuigd dat een groep mensen een enorme, blijvende impact kan realiseren. En daar zet ik me graag voor in!

start met 8 helpt pioniers, voorvechters, frisdenkers en doordouwers die zich met een duurzame transitieopgave bezighouden om een stevig basiskamp te vormen – met behulp van 8 basisprincipes – om met welke uitdaging dan ook om te gaan. 

start met 8 helpt deze pioniers, voorvechters, frisdenkers en doordouwers te oefenen met toegereikte praktische handvatten en deze te vertalen naar hun eigen praktijk zodat zij een waardevolle volgende stap kunnen zetten in hun transitie in het organiseren, samenwerken en doen. 

Cirkelstad Drechtsteden en het Cirkelstad leernetwerk provincies zijn een samenwerking tussen start met 8 en Cirkellab.