stichting TRACE

Partner in Haarlem Kennemerland
Jan Willem Meurkens - Oprichter

Stichting TRACE is opgericht in de zomer van 2020. TRACE maakt videoproducties voor allerlei soorten opdrachtgevers, en ondersteunt circulaire bedrijven en organisaties bij de presentatie van hun hun initiatieven.

TRACE wil met audiovisuele middelen aan een breed publiek informatie verschaffen over de circulaire economie. Wij denken dat audiovisuele ondersteuning kan bijdragen aan een beter begrip over wat er allemaal speelt op dit terrein.

Op veel websites kun je al meer te weten komen over de circulaire economie: er zijn duizenden prachtige aansprekende initiatieven Veel van die initiatieven zijn uitermate geschikt om op video vast te leggen: enthousiaste ondernemers, mooie en bijzondere producten en ambitieuze toekomstperspectieven.

TRACE biedt aan om in samenwerking met bestaande platforms en initiatieven audiovisuele content te ontwikkelen. We beginnen klein: TRACE is in november lid geworden van Cirkelstad Haarlem en Kennemerland, en gaat Cirkelstad-projecten kosteloos in beeld te brengen. 

2021 wordt ons ‘pilot-jaar’, waarin we dat idee vorm gaan geven. Op de langere termijn is ons doel om dit op te schalen naar samenwerking met andere Cirkelsteden en vergelijkbare initiatieven. 

De stichting is opgezet door Jan Willem Meurkens en Michiel van der Zeeuw en is gevestigd in de broedplaats BOGOTÁ in Halfweg.