We Make The City – gratis dagpas voor partners

En zo is het maar net ‘we make the city’. In dit geval is het het programma waarmee Pakhuis de Zwijger een week lang laat zien welke projecten, initiatiefnemers de stad maken. In samenwerking met Cirkelstad is het programma van 18 juni op het gebied van circulair en inclusief tot stand gekomen. Partners kunnen een gratis dagpas aanvragen. (zie onderaan)

Aanmelden: https://wemakethe.city/production/beyond-the-inner-circle

Nou hebben we net onze Nationale Werkconferentie erop zitten (april 2019 i.s.m. Building Holland), wat maakt deze dag zo speciaal? Naast de belangrijke circulaire visies en ervaringen roepen we partijen op om zich aan te sluiten bij de Regionale module van ‘Samen versnellen’. Jij kunt mee doen door jouw project in te brengen, tips en tricks te krijgen van andere professionals en zo mee te werken aan de nationale standaard.

Daarbij komt dat deze dag doorspekt zit met de inclusieve benadering. WIJ bouwen de stad. Zo passeren de ervaringen met het bouwen in co-creatie. Met andere professionals én met bewoners. Hoe doe je dat? En hoe biedt je ruimte om studenten in het veld ervaring op te doen, en hoe zorg je er voor dat mensen die nu nog aan de zijkant staan van de arbeidsmarkt, weer vol in het werk en vol in het leven komen te staan?!

Hier vind je het gehele programma en kun je je aanmelden: https://wemakethe.city/production/beyond-the-inner-circle

Partners kunnen een gratis dagkaart aanvragen: stuur een e-mail naar met als onderwerp ‘aanvraag dagpas’.

Vragen? Rutger Buch,

< Column: Circulair BZK in zicht | Koplopers en innovatie in Façades 2019 >