Bouwprogramma Zuid Holland van start

Vijf ton in je handen krijgen, dat is niet niks. En voor de duidelijkheid… het is mij in ieder geval nog nooit overkomen. Maar wat betekent dat (voor mij) eigenlijk? Provincie Zuid-Holland wil werk maken van het organiserend vermogen in hun regio en nodigt Cirkelstad uit hierin de lead te nemen. Wat een vertrouwen! En voor onze eerste kennismaking zijn meteen een aantal partijen uitgenodigd zoals de ontwikkelmaatschappij IQ, de Economsche Board EBZ en de kennispartner Accez. Zij zetten het bouwprogramma mee op door ook hun ontwikkelopgaven in te brengen.

Ter voorbereiding hebben we natuurlijk werk gemaakt van een plan. Ervaringen vanuit bijvoorbeeld het bouwprogramma MRA hierin meegenomen. En wat we willen is het budget inzetten om een nog grotere impact te realiseren. Door in eerste instantie opdrachtgevende partijen te vragen om hun ambitie met ons te delen. Zodat we op projectbasis kunnen werken aan een circulaire gebouwde omgeving. De cirkelstadpartners nodigen we uit om de ambities waar te maken.

Interesse om onderdeel uit te maken van het bouwprogramma? Neem vooral contact op met de trekker van het Bouwprogramma Zuid Holland: 

Nico van Hoogdalem, 06 1522 9283,

groetjes, Rutger Büch

 

Meer over bouwprogramma Zuid-Holland: https://www.cirkelstad.nl/bouwprogramma-zuid-holland/

< Nieuwe kantoor Triodos herbergt circulair geoogst hout | Column: Circulair BZK in zicht >