Building Holland 2021: een terugblik

Eindelijk weer mensen in het echt ontmoeten, netwerken en met frisse energie aan de bak. Met het hele kernteam én onze spinners waren we op Building Holland met ons drie dagen vullende programma op het Podium Circulariteit.

Wát een programma

Op 2, 3 en 4 november organiseerden wij ons Podiumprogramma Circulariteit in de RAI op Building Holland. In drie dagen tijd werd je volledig op de hoogte gesteld over de circulaire en inclusieve bouwpraktijk. Onze partners spraken op het podium en waren te vinden op de innovatieboulevard.

Nieuwe partners

Cirkelstad is niets zonder haar partners. En op Building Holland tekenden er maar liefst drie landelijke partners bij ons! We zijn super enthousiast over onze partners Calduran Kalkzandsteen, PHOMI, Global Sustainable Enterprise System en PHI Factory. En van die laatste mocht voorvrouw Yvette Watson later die avond zich ook nog eens de nummer 1 noemen van de ABN AMRO Duurzame Top 50! Een terechte plaats, zeggen wij als trotse nieuwbakken partner van PHI Factory. En onze eigen Rutger? Die werd toch mooi 8e!

De aanwezigen van de ABN AMRO Duurzame Top 10

Nieuwe vriend

Natuurlijk is Cirkelstad niets zonder haar partners, maar van nieuwe vrienden worden we ook ontzettend blij.  Samen met Green Business Club Nederland tekenden we op Building Holland een overeenkomst om elkaar te informeren en samen met elkaar op te trekken! Zo kunnen we elkaar versterken.

Green Business Club Nederland

Cirkelstad Jong

Zouden we Cirkelstad al tot de gevestigde orde willen rekenen? We denken het niet, maar tóch kunnen we altijd nieuwere en frissere blikken gebruiken. Cirkelstad Jong, inmiddels meer dan 40 koppen tellend, schopt graag tegen heilige huisjes aan. Elke wrap-up waren zij op ons podium te vinden om de vragen te stellen die toch een beetje schuren.

En ben je zelf jong en denk je: ik heb ook genoeg moeilijke vragen die ik wil stellen in boardrooms? Meld je dan aan bij Cirkelstad Jong bij ">Jessica Broeders.

Dat smaakt naar meer

Wat fijn om weer elkaar in het echt te kunnen opzoeken. Wij hebben er weer nieuwe energie van gekregen. Heb je ons gemist? Zullen we binnenkort even bellen? We horen graag van je!

Rutger Büch

Spinner Cirkelstad Stelsel, Programmaleider Samen Versnellen

< De hernieuwde Cirkelstad Academie staat live! | Cirkelstad – Leren, ontmoeten en DOEN! >