Cirkelstad – Leren, ontmoeten en DOEN!

De afgelopen maanden is de Cirkelstad website geüpdatet. We hebben de informatie op de site zo opgezet dat we de partners beter kunnen faciliteren op de momenten wanneer de behoefte er is; bij het doen, bij het leren of wil je vooral ontmoeten. Samen met Andrea van den Berg (Berg design) maakten we het landschap van Cirkelstad visueel. Doen, leren en ontmoeten krijgt daarmee ‘echte’ een plek in de Cirkelstad en op de website.

Doen – de Bouwplaats

De Bouwplaats is een plek waar veel gebeurd en gedaan wordt, een plek voor echte Doeners! Je kunt hier projecten en programma’s vinden waar jij aan mee kunt doen, de tools vinden om zelf aan de slag te gaan en een kijkje in de GroeneGids nemen om te zien wat andere partners doen. Sta jij als partner nog niet in de GroeneGids, voeg jouw expertise daar dan aan toe, zo kan iedereen samen met jou aan de slag!

Leren – de Bibliotheek

In de bibliotheek vind je alle informatie die jij nodig hebt om aan de slag te gaan met circulair bouwen. We hebben de basics – circulair bouwen in een dag – voor je klaargezet. En je krijgt antwoord op de top 10 hulpvragen van onze partners. Waar lopen zij tegenaan, en wat zijn de concrete handvatten zodat je er ook iets mee kunt doen.

Ontmoeten – in het Park

Misschien wel de kern van Cirkelstad, ontmoeten; in welke steden kun je met andere partners sparren over wat jou bezighoudt, en op welke podia kun je Cirkelstad vinden?

Waar in de (cirkel)stad ontmoet je anderen? In het Park! Hier vind je ook de evenementen die we landelijk zelf organiseren en aan welke evenementen we meedoen. Zoals de jaarlijkse driedaagse op Building Holland.

< Building Holland 2021: een terugblik | Direct aan de slag met nieuwe inzichten van koplopers? Lees onze Greenpapers >