De Week van de Circulaire Economie 2022

Van maandag 7 t/m zaterdag 12 februari 2022 vindt de zevende editie plaats van de Week van de Circulair Economie. Goede voorbeelden krijgen een podium, voorlopers ontmoeten elkaar en starters ontvangen concrete handvatten om zelf aan de slag te gaan.

Samen met andere circulaire oragnisaties opent ook Cirkelstad haar deuren en geven we een kijkje in de keuken. Zo versnellen we samen met andere pioniers de transitie naar de circulaire economie. Weten waar je ons kunt vinden? Dat kun je binnenkort bekijken op www.deweekvandecirculaireeconomie.nl. Een programma op onze eigen website volgt!

De Week van de Circulaire Economie is van maandag 7 t/m zaterdag 12 februari 2022. Het Versnellingshuis organiseert deze week voor de 7e keer, met als doel professionals mee te nemen naar een circulaire economie. Door het hele land krijgen goede voorbeelden een podium, ontmoeten voorlopers elkaar en krijgen starters concrete handvatten aangereikt om zelf aan de slag te gaan. Samen maken deelnemers hun verhaal rond! In aanloop naar de Week komen er steeds meer evenementen en interessante nieuwsberichten op de site. Houd de site dus in de gaten.

Organiseer je eigen event tijdens de #WeekvandeCE

Wil jij ook meedoen door een evenement te organiseren? Dat kan! We willen je graag versterken bij het promoten hiervan. Laat het ons weten via .

< Eerste GSES Circular Footprint-certificaat en RISE-certificering uitgereikt aan Nederland op World Expo Dubai | Utrechtse circulaire verschilmakers gezocht >