Utrechtse circulaire verschilmakers gezocht

Voor de Utrechtse editie van De Verschilmakers zijn we op zoek naar circulaire doeners in het Utrechtse bedrijfsleven. Om hen te portretteren, interviewen en in de spotlight te zetten vanaf de week van de circulaire economie en ons zo te inspireren en met praktijkverhalen en concrete handvatten de instrumenten te geven om vandaag al de circulaire economie in de praktijk te brengen.

Aanmelden kan tot en met 10 december op: https://www.deverschilmakers.nl/verschilmakers-gezocht 

Gedeputeerde Robert Strijk en door de Nationale Conferentie Circulaire Economie uitgeroepen circulair hero Klaske Kruk (Circularities) selecteren uit alle inzendingen de Utrechtse Verschilmakers 2022 voor een uitgebreid portret in de Verschilmakers en op www.deverschilmakers.nl en worden vanaf de Week van de Circulaire Economie (februari 2022) in de spotlight gezet.

Verschilmakers zijn professionals die door het toepassen van de circulaire economie in hun dagelijkse werkzaamheden werken aan een schone, leefbare wereld. Want wereldwijde problemen aanpakken op het gebied van klimaatverandering, grondstoffenschaarste en biodiversiteitsverlies is niet alleen de taak van wereldleiders, uitvinders of idealisten. Iedereen kan in het werk een cruciale bijdrage leveren aan een toekomstbestendig bedrijf, een gezonde economie en leefbare wereld.

Dus ken jij of ben jij een Utrechtse circulaire verschilmaker? Laat het voor 10 december weten via https://www.deverschilmakers.nl/verschilmakers-gezocht.

< De Week van de Circulaire Economie 2022 | PV? Weg ermee! >