Losmaakbaarheid toetsen van bouwwerken in GWW

We zijn hard op weg naar een circulaire bouw- en infrasector. Vanaf 2030 zullen alle overheidsaanbestedingen circulair zijn. Losmaakbaarheid van bouwwerken is een belangrijke sleutel om hoogwaardig hergebruik zonder waardeverlies mogelijk te maken. Om deze ontwikkeling te stimuleren en tot meer modulaire ontwerpen te komen, hebben we een meetmethode opgezet waarmee de mate van losmaakbaarheid van GWW-werken kan worden getoetst. De tool is ontwikkeld in opdracht van het Transitieteam Circulaire Bouweconomie.

Op donderdag 24 november van 10.00-11.30 organiseert Witteveen+Bos een ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐˜€ ๐—ผ๐—ป๐—น๐—ถ๐—ป๐—ฒ ๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐—ป๐—ถ๐˜€-๐˜€๐—ฒ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ฒ voor ontwerpers, opdrachtgevers en andere GWW-professionals rond dit actuele thema. We laten zien hoe de meetmethode kan helpen om losmaakbaarheid te integreren in het ontwerp. Naast het aanreiken van handvatten gaan we ook in gesprek over elkaars ideeรซn over losmaakbaarheid en de wensen en uitdagingen bij circulair ontwerpen.

Meedoen aan deze kennis-sessie? Stuur een LinkedIn berichtje aan Wiebke Scheepens, adviseur CO2-gestuurd en circulair ontwerpen bij Witteveen+Bos, om je aan te melden.

< Bouwen met aarde en deย relatie tussen materiaal, landschap en mens | Daten met de keten >