Cirkelstad Zuid-Holland: Hoe aan de slag met materiaalgebruik?

Cirkelstad Zuid-Holland is dit jaar gestart met Het Nieuwe Normaal (HNN), een eenduidige taal met haalbare én ambitieuze circulaire prestaties voor de bouwsector. In deze online sessie – op dinsdagochtend 5 maart van 10 uur tot 12 uur – gaan we verdiepen op één van de thema’s van HNN, namelijk materiaalgebruik. Hoe kun je inzetten op materialen van verantwoorde herkomst, gezonde materialen en bouwen en ontwerpen met zo min mogelijk restmateriaal tijdens de bouw? We helpen je graag tijdens deze sessie om hier praktisch invulling aan te geven.

Wat staat er op het programma?
In deze sessie neemt Marlou Kellenaers van Volantis je mee in materiaalgebruik: hoe geef je invulling aan hergebruikte, gerecyclede, hernieuwbare en/of gezonde materialen? Ook leer je hoe je kan sturen op een hoger percentage van genoemde materialen en dit ook meetbaar kan maken. Er worden concrete maatregelen, strategieën en voorbeeldprojecten gedeeld. Daarnaast ga je zelf aan de slag met materiaalgebruik middels een simpele oefening.

Aanmelden
Wil je je aansluiten bij deze online sessie op 5 maart? Dat kan via dit aanmeldformulier. Bij aanmelding ontvang je de uitnodiging met een link.

< Netwerkevent Terugblik Week vd Circulaire Economie | Cirkelstad MRA: Alles over houtbouw en biobased bouwen >