Collegetour 4: Masterclass circulair inkopen

Op circulair gebied kan er al heel veel, maar hoe weet je als opdrachtgever wat er mogelijk is? En hoe vraag je dat uit? Hoe benut je de kennis en kunde van de markt optimaal? En wat betekent dit voor jou als projectleider, inkoper of uitvoerder in nieuwe opgaven?

In deze masterclass bespreken we praktische voorbeelden, tips en hulpmiddelen die zich al veelvuldig bewezen hebben en die als inspiratie en handvat kunnen dienen voor de eigen manier van werken.

Erick Wuestman van KplusV is met zijn jarenlange ervaring als adviseur in de circulaire economie en als grondlegger van de RCC-methodiek de circulariteitsgoeroe binnen het circulair verantwoordelijk opdrachtgeverschap. Hij gaat vanuit praktijkervaringen in op de uitdagingen en kansen van circulair inkopen en opdrachtgeverschap aan de hand van de RCC-methodiek.

Daarnaast is er ruimte voor een discussie over circulair inkopen en verantwoord opdrachtgeverschap. Hendrik de Vries van Copper8 heeft de nodige ervaring met diverse inkooptrajecten en methodieken bij diverse opdrachtgevers. Vanuit die ervaring brengt hij discussiepunten in.

Heb je vragen, opmerkingen of wil je discussiepunten inbrengen?
Mail ze naar Rosano Derby: .

Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je een week voor de bijeenkomst een Teams-link voor de masterclass.

Collegetour #4: Masterclass circulair inkopen
dinsdag 11 oktober 2022
14.50 uur: inloop
15.00 uur: start bijeenkomst
16.30 uur: einde bijeenkomst

Deze masterclass is gericht op publieke en private opdrachtgevers die zich (meer) willen verdiepen in circulair inkopen en circulair verantwoord opdrachtgeverschap.

< Bezoek het Living LAB 040 tijdens de DDW’22 | Tour langs circulaire, sociale woningbouwprojecten >