CoP Apeldoorn

Op 25 januari ben je van harte welkom bij de Community of Practice bijeenkomst van Cirkelstad Apeldoorn, waarbij we te gast zijn bij Gemeente Apeldoorn. Fijn dat we op deze middag met elkaar in gesprek kunnen gaan op twee mooie thema’s:

‘Circulair Materialendepot’ – Ryan Kaal, gemeente Apeldoorn
Gemeente Apeldoorn wil met het Circulair Materialendepot een bijdrage leveren aan (of faciliteren van) een circulaire werkwijze voor alle werkzaamheden in en aan de Openbare Ruimte binnen gemeente Apeldoorn. Vaak eindigen (bouw)materialen zoals hout, zand en beton bij het afval, terwijl deze ook hergebruikt kunnen worden. Deze materialen worden in het depot goed opgeslagen en kunnen weer worden ingezet voor andere projecten.

‘Inkoop als katalysator voor meer circulariteit’ – Bart Berkel en Lotte van Weert, Procurance
Cirkelstad Apeldoorn partner Procurance stelt zich voor en gaat met ons in gesprek aan vanuit de stelling: ‘Inkoop kan een katalysator zijn voor meer circulariteit’

We hebben op deze middag uiteraard ook ruimte ingepland om elkaar te ontmoeten. Waar kunnen we de verbinding zoeken? Welke inspiratie neem jij mee? We bespreken met jullie ook graag de thema’s waarmee we in 2022 aan de slag gaan.

Ben jij als partner van Cirkelstad ook geïnteresseerd in dit thema, dan nodigen we je graag uit om van 14.00 tot 16.00 hierbij aanwezig te zijn en interactief met ons te sparren. Ben jij nog geen partner en zou je willen aansluiten: laat het ons weten!

Wij verheugen ons op jullie komst,
Eric Kouters en Carmen Oude Wesselink

< De Week van de Circulaire Economie: zet je deuren open of ga mee op tour! | Kennisinnovatiedag >