CoP Het Groene Hart

Bij een integrale, duurzame/circulaire gebiedsontwikkeling komt veel kijken. Hoe houd je een goede balans tussen de diverse scopes infra, gebied en gebouwen? En hoe zorg je voor een leefbaar en duurzaam gebied dat ook beheersbaar en onderhoudbaar is?

Cirkelstad Het Groene Hart en Platform Groene Hart Werk! organiseren in het kantoor van DWA in Gouda een bijeenkomst voor gemeenten. Deze bijeenkomst is de derde en laatste COP (Community of Practice) in de reeks bijeenkomsten voor deze regio.

In deze COP nemen diverse partijen je mee in hun expertise en ervaring van integrale gebiedsontwikkeling vanuit de invalshoeken gebied, gebouw en infra.

Onze host DWA gaat in op de keuzes en afwegingen die je moet maken in het duurzaam integraal ontwerpen, beheren en onderhouden van vastgoed.

Merosch zoomt vervolgens in op welke duurzame afwegingen je moet maken in een integrale gebiedsontwikkeling en alle thema’s die daarbij komen kijken zoals circulariteit, energietransitie, biodiversiteit, klimaatadaptatie en leefbaarheid.

13.30 uur: inloop
14.00 uur: start bijeenkomst
16.00 uur: einde bijeenkomst, start borrel

Meld je aan door te mailen naar Rosano Derby: of vul uiterlijk maandag 19 september 16.00 uur het online formulier in: https://forms.office.com/r/W0hfWb63N6

< Collegetour 3: Biobased bouwen | CoP Cirkelstad Utrecht e.o. >