Cirkelstad Partnerdag

We nodigen onze partners en vrienden van harte uit voor onze jaarlijkse Cirkelstad partnerdag op woensdag 5 juni in Woerden.

We komen samen met alle partners en betrokkenen van Cirkelstad om de kracht van onze samenwerking te vieren, én de voortgang te bespreken in onze gezamenlijke missie naar een circulaire bouwsector. We hebben een grote bouw- en klimaatopgave in Nederland. Hoog tempo is nodig. Die opgave gaan we gezamenlijk aan. Ook dit jaar hebben we voor de partnerdag weer een fantastische locatie gevonden die past bij onze visie: de circulair gerenoveerde KAS in Woerden.

Datum: woensdag 5 juni 2024
Tijd: 13.30 – 17.00 uur, met borrel en uitloop tot 18.00 uur
Locatie: KAS in Woerden (+/- 15 min. lopen of 5 min. fietsen vanaf station Woerden).

Als partner of vriend van Cirkelstad meld je je via dit formulier aan voor de partnerdag.

Wat staat er op het programma?

13.30uInloop met koffie en thee
14.00uAlgemene ledenvergadering
14.20uKeynote speech: Jacqueline Cramer
Jacqueline Cramer is voorzitter van het Betonakkoord en het Bouwakkoord Staal. Hoe spant de beton- en staalindustrie zich in om circulair te worden? Wat zijn de plannen en samenwerkingskansen?
14.50uHet Nieuwe Normaal (HNN): Rutger Büch
Op 7 december 2023 is de eerste definitieve versie van Het Nieuwe Normaal gepresenteerd. Rutger Büch presenteert het vervolgprogramma waarin het toepassen centraal staat. Als partners van HNN delen Crystal Ririassa van het Rijksvastgoedbedrijf en Frank van Schadewijk van ProRail hun inzichten en ervaringen.
15.10uPauze met infostands
– Cirkelsteden, thema’s en programma’s
– Producenten en Leveranciers / Sloop
– Sociaal / Geen uitval
– Cirkelstad Jong
– Het Nieuwe Normaal
– Toekomstbestendige gebiedsontwikkeling
15.30uMeet-ups
– Organisatiecultuur circulariteit
– Circulair Financieren
– Biobased
– Overheden
– Internationaal
16.10uPauze met infostands
16.30uKeynote speech: Emma Westerduin
Emma Westerduin is Hoofd Architectuur en Design bij Except Integrated Sustainability. Als architect met strategische visie zet Emma haar expertise in om waardevolle en toekomstbestendige omgevingen te creëren, zoals Orchid City. Orchid City is ’s werelds eerste blauwdruk voor een betaalbare, duurzame stad. Met een sterke verbeeldingskracht en gevoel voor sociale rechtvaardigheid en menselijk perspectief neemt Emma Westerduin ons mee in het verhaal van Orchid City.
17.00uAfsluitende borrel met een hapje en een drankje (tot 18.00 uur)

Aanmelden
Meld je als partner of vriend aan via dit formulier. Stuur het gerust door naar je collega’s, en dan zien we jullie graag op 5 juni!

< Met Cirkelstad Jong naar het NRE-terrein | Cirkelstad Community Sloop van start op 25 april >