Taste the Future

Kom naar Taste the Future met de C van Circulair op 14 oktober MAAK Haarlem

Partner MAAK vertegenwoordigt een bedrijventerrein waar innovatieve en circulaire makers gevestigd zijn. Het voormalige milieuplein is DE plek in Haarlem waar tal van reststoffen een nieuw leven krijgen en waar prototypes het licht zien. Samen met fieldlab Smart Makers Academy en het Bouwlab R&D is MAAK de proeftuin voor Haarlem als het gaat om innovatie en circulariteit.

Op 13 en 14 oktober openen alle makers hun deuren en kunnen onderwijsinstellingen en ondernemers kennis maken met techniek, innovatie, circulaire producten, toepassingen en kennis. 

Op de 13e ziijn docenten, opleidingscoördinatoren en stagebegeleiders welkom. Welke vaardigheden en techniek is nodig in het onderwijs om de circulaire toekomst te versnellen en wat levert samenwerkingen tussen ondernemers en onderwijs op?  

De 14e is gericht op het bedrijfsleven en een must voor elke ondernemer! Je gaat gegarandeerd enthousiast en geïnspireerd naar huis. Er zijn tal van workshops en presentaties en alle werkplaatsen en ateliers zijn te bezoeken. Een greep uit het programma: de introductie van de Metro-lijn, een leertraject om het leervermogen en de wendbaarheid van je organisatie te vergroten. Ontdek wat Virtual Reality kan betekenen voor participatie in circulaire gebiedsontwikkeling. Speel zelf een potje tafeltennis op een tafel gemaakt van treinvloeren van de NS en neem deel aan de presentatie over het belang van gezonde en circulaire kantoorinrichting (Enz Remake). Of loop door de voormalige aula van een uitvaartcentrum wat nu dienstdoet als het “bouwlab” (RGS/Beter Business).

Zet 14 oktober in je agenda en reken erop dat je wat later thuis bent die vrijdag want de netwerkborrel wil je niet missen!

Welke Cirkelstad partners kom je hier tegen?

Enz Remake | MAAK Haarlem | Beter Business | RGS | Inholland | Gemeente Haarlem | Parkmanagement Waarderpolder |Circlefied

Meer info en aanmelden (gratis): www.tastethefuture.nl

< Demolition Day | Introductiebijeenkomst Cirkelstad West-Friesland >