Workshop circulaire gebiedsontwikkeling Purmerend

Van 8 tot en met 14 oktober is het de Week van Duurzaamheid in Purmerend. Op de dag van de Duurzaamheid, op dinsdag 10 oktober, organiseert C-creators in samenwerking met de gemeente Purmerend een workshop over circulaire gebiedsontwikkeling. 

Stel je eens voor: een zelfvoorzienend gebied met een gezonde leefomgeving, waarbij energie, materialen en water eindeloos kunnen worden hergebruikt, dat is het doel van circulaire gebiedsontwikkeling. Tijdens deze interactieve middag gaan we in gesprek over de betekenis van circulariteit en de uitdagingen en kansen voor de toepassing van circulariteit in Purmerendse transformatiegebieden.

Aan de hand van bevindingen uit interviews nemen we samen een kijkje door de ogen van verschillende stakeholders. Zo hopen we de uitwisseling van kennis en ambities te stimuleren én geven we voorbeelden en praktische handvatten die aansluiten bij de context van de gemeente Purmerend. 

Wil jij als Purmerendse ambtenaar, ontwikkelaar, intiatiefnemer, aannemer of bewoner ook meedenken over de toekomst van de stad?

Meld je hier aan en praat mee op de Dag van de Duurzaamheid!

Datum: dinsdag 10 oktober
Tijd: 13:00-16:00 uur
Locatie: De Markthal, Koemarkt 52, Purmerend

Vragen of meer weten? Neem contact op met Mieke Oosterlee via .

Beeld: Gemeente Purmerend

< Bouwen met zo min mogelijk CO2-impact | Op weg naar een toekomstbestendige bouwsector in Harderwijk en Hierden >