Workshop Welk effect heeft circulariteit op je organisatie en circulair verantwoord opdrachtgeverschap?

Er is al veel gezegd over circulariteit en er kan ook al veel op circulair gebied. Toch blijft het vaak nog vaag over wat het precies is en hoe je circulariteit binnen een project handen en voeten kunt geven.

Want hoe weet je als opdrachtgever wat er mogelijk is? En hoe vraag je dat uit? Hoe benut je de kennis en kunde van de markt optimaal? En wat betekent dit voor jou als projectleider, inkoper of uitvoerder in nieuwe opgaven?

Daarom staat op dinsdag 21 juni de volgende vraag centraal tijdens de tweede community of practice van Cirkelstad Het Groene Hart: ‘Welk effect heeft circulariteit op je organisatie en hoe kan je als gemeente circulair verantwoord opdracht geven?’

Om die vragen te kunnen beantwoorden, geven Erick Wuestman van KplusV en Reinier van Nooij van Optimal Planet tijdens de bijeenkomst in Gouda een workshop voor de aangesloten partnergemeentes.

Meld je aan door te mailen naar Rosano Derby: of vul uiterlijk maandag 20 juni 16.00 uur het online formulier in dat je op deze pagina vindt: https://icircl.nl/workshop-21-juni-groenehart/

< Speeddate sessie Matching Materials: Staal | Nationale Conferentie Circulaire Bouweconomie >