Zijn we op koers?

Cirkelstad Zuid-Holland heeft afgelopen maanden stappen gezet met Het Nieuwe Normaal en Bouwen binnen planetaire grenzen. We pakken graag voor de zomer begint een moment om elkaar beter te leren kennen, te kijken waar we staan en waar we heen willen. Want zijn we op de juiste weg of moet het toch een beetje anders?

We zien je graag op maandagmiddag 1 juli waar we te gast zijn bij de duurzame, groene locatie De Polderij in Maassluis.

Welke ambitie hebben jullie als organisatie zelf en komt dit overeen met wat we bieden in deze community? Waar ben je echt mee geholpen om bijvoorbeeld Het Nieuwe Normaal in beleid, uitvraag of ontwerp te integreren? Waar loop je in de uitvoering tegenaan, bijvoorbeeld met biobased isoleren of het toepassen van hergebruikte materialen? En hoe kun je een ander in het netwerk helpen?

Het programma:

  • Presentatie: Waar staan we als Cirkelstad Zuid-Holland en waar willen we heen?
  • Met elkaar gaan we aan de slag:
    – Welke partijen en rollen zijn in deze community vertegenwoordigd? Welke missen er nog?
    – Welke gezamenlijke ambitie, mijlpalen ambiëren we? En wat is daarvoor nodig om deze te realiseren?
  • We pakken een aantal hulpvragen op die leven onder de partners. Welke belemmering kom je op dit moment tegen in jouw praktijk? Waarbij we met z’n allen bijdragen aan nieuwe inzichten, ideeën en antwoorden.
  • Netwerken en borrel

Aanmelden
De sessie is op maandag 1 juli. Tijden: 14.00 uur inloop, 14.30 uur start programma, 17.15 uur netwerken, 18.00 uur einde. De sessie vindt plaats bij De Polderij in Maassluis. Wil je je erbij zijn? Geef je uiterlijk 21 juni op via dit aanmeldformulier. Bij aanmelding ontvang je de outlook-uitnodiging met nadere informatie over de locatie.

Thirza Monster

Spinner Cirkelstad Drechtsteden, Cirkelstad Den Haag,
Cirkelstad Groene Hart, Cirkelstad Rotterdam, Cirkelstad Regio 071, Cirkelstad Overheden


06 2844 6512

< Jaarevent C-creators | Bijeenkomst #4 Cirkelstad MRA >