Handelsmissie circulaire bouw naar België

Meerdere stedelijke gebieden in België hebben ambitieuze plannen op het gebied van duurzame en circulaire bouw. Zulke investeringen leiden tot nieuwe aanbestedingen en opdrachten, waar ook Nederlandse bedrijven de vruchten van kunnen plukken.

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert een handelsmissie naar België op donderdag 19 en vrijdag 20 mei 2022, onder leiding van de minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, Liesje Schreinemacher en de staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat, Vivianne Heijnen (onder voorbehoud).

Deze tweedaagse handelsmissie biedt je volop gelegenheid om te netwerken, kennis te maken met marktkansen in ons buurland en in contact te komen met potentiële zakenpartners en/of opdrachtgevers.

Voor wie

Deelname aan de handelsmissie staat open voor Nederlandse mkb-bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn in de:

• Duurzame infrabouw
Circulaire bouw

De missie richt zich op organisaties uit de hele bouwketen: van leveranciers van circulaire/duurzame bouwmaterialen tot verwerkers van bouwafval, en van urban mining tot materiaalhubs en landschapsplanning.

Voor gedetailleerde sectorfocus en meer informatie over de missie, het programma en de kansen zie: www.rvo.nl/missiebelgie

Aanmelden

Je kunt je nu aanmelden voor de handelsmissie. Dit kan tot en met donderdag 7 april 2022.
Als je je na 7 april aanmeldt (mits de inschrijftermijn verlengd wordt), is deelname aan de individuele matchmaking niet gegarandeerd.

Kosten

Deelname kost € 475 per organisatie (maximaal 2 deelnemers per organisatie). Als er meer dan 2 deelnemers zijn, betaal je per extra deelnemer € 250. Iedere deelnemer meldt zich apart aan.

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert deze missie in nauwe samenwerking met het ministerie van Buitenlandse Zaken, het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, de Nederlandse ambassade in Brussel en het Nederlands consulaat-generaal in Antwerpen.

< Kunnen we met MPG sturen op een klimaat neutrale bouwsector? | Nationale primeur voor Amsterdam: recycling oud dak bij aanleg nieuw blauw-groen dak >