Impactdag en HNN trainingsdag

In de ochtend: Impactdag voor Cirkelstad spinners

Op dinsdag 26 maart ontmoetten het kernteam, programma- en projectleiders en de spinners van Cirkelstad elkaar in de ochtend bij DUS in Utrecht, tijdens de eerste Cirkelstad Impactdag van 2024. Een samenkomst van het kernteam, programma- en projectleiders en de spinners van de 33 Cirkelstad Community’s in het land. Samen werken zij aan hetzelfde doel: bouwen binnen planetaire grenzen voor iedereen. Ze gingen de diepte in, door kennis op te doen en te brainstormen over o.a. circulaire gebiedsontwikkeling, renovatie en financieringsmodellen. Wat ze deze ochtend hebben opgehaald, nemen ze mee in de verdere ontwikkeling van Cirkelstad, de community’s en de programma’s en projecten.

Middagprogramma: Try out training Het Nieuwe Normaal

In de middag was er de allereerste try out training van Het Nieuwe Normaal (HNN), voor partners van Cirkelstad en ondertekenaars van het manifest HNN. Centraal deze middag stond: ‘Inkopen met HNN’. Afhankelijk van het kennisniveau en werkgebied werd er door de ruim 40 deelnemers gekozen voor een algemene training, training HNN Gebouw of training HNN Infra. Een van de deelnemers: “In een korte tijd, veel geleerd. Ik kan morgen al aan de slag met nieuwe inzichten.” Een waardevolle middag!

< Hoe aan de slag met losmaakbaarheid? Ontdek het op de kinderboerderij! | Whitepaper: De samenhang tussen Het Nieuwe Normaal en Europese raamwerken >