Leadax Symposium: Circulariteit én winstgevendheid

Nederland als gamechanger in de bouw

De wereld om ons heen verandert. Schaarste aan ruimte, schaarste aan grondstoffen en vervuiling zijn ‘hot topics’. Maar dat biedt echter ook kansen, zeker voor de bouwwereld. Als aannemer, groothandel, producent of architect kan nu het verschil gemaakt worden. De uitdaging zit dan ook om met een passend (en winstgevend!) alternatief te komen.

Graag plaatsen we tijdens dit symposium ‘circulariteit’  in het perspectief van succesvolle commercie, zowel in binnen- als buitenland én voor de gehele bouwkolom. Van aannemer tot producent, en van beleidsmaker tot groothandel. Circulair ondernemen kan zeker winstgevend zijn…toch?

In een gezamenlijke inspanning door de hoogwaardige partners van dit symposium wordt een kort, attractief en interessant symposium georganiseerd, waarbij tevens voldoende gelegenheid is om te netwerken onder het genot van verrassende catering. U kunt decisionmakers uit de aannemerij, groothandel, politiek en industrie verwachten. 

Meer informatie over dit evenement en de mogelijkheid om aan te melden vind je op de pagina van het symposium: https://leadax.com/aanmelden-circulair-evenement

< Spoedoproep: Materialen ter overname voor het einde van het jaar | Partnerdag Cirkelstad: Ben jij erbij?! >