Vul de enquête in en geef richting aan de circulaire transitie!

Jaarlijks maakt Cirkelstad met Platform CB’23 de balans op: welke (praktische) vragen over circulair bouwen spelen binnen de bouwsector waar antwoorden op moeten komen? Dit jaar werken we ook nauw samen met het TransitieTeam Circulaire Bouweconomie. Op 2 juni (onze partnerdag) krijg je de antwoorden op de meest gestelde vragen in je mailbox (of vanaf dan te bekijken op de website).

Met behulp van een gezamenlijke enquête krijgen we een goed beeld van waar de grootste behoeften liggen van overheden, marktpartijen en kennisinstellingen. Zijn dat nieuwe onderwerpen of gaat het over de implementatie van bestaande publicaties? Hier baseren we onze programma’s en projecten op, ontwikkelen we gezamenlijk (aangescherpte) leidraden voor of we gaan op zoek naar relevante kennis en inzichten. Jij bepaalt dus waar onze focus naartoe gaat.

Waar kun jij hulp bij gebruiken als het gaat om circulair bouwen? We willen je vragen om circa 10 minuten de tijd te nemen om de volgende enquête in te vullen voor eind februari 2022.

Wil je op de hoogte gehouden worden van de resultaten van de enquête? In de enquête is er de mogelijkheid om je aan te melden voor één of meerdere nieuwsbrieven.

< Update Cirkelstad Amsterdam | “Berlijnplein moet het voorbeeld voor circulair bouwen worden” >