Opleidingen

Door het organiseren van opleidingen willen we de kennis en kunde uit de praktijk van de Cirkelstad partners delen met de overige partners en derden.

 
 

Huidig aanbod: mastertracks

Circulaire Scholen

Ben jij van plan om een school te renoveren, transformeren of nieuw te bouwen? Dan krijg je nu de kans om een master track te doorlopen waarin jezelf met behulp van 10 Masters jouw project circulair vorm gaat geven.

 

Details en inschrijven

 

Circulaire Woningbouw

Ben jij van plan om woningen te renoveren, transformeren of nieuw te bouwen? Dan krijg je nu de kans om een master track te doorlopen waarin jezelf met behulp van 10 Masters jouw project circulair vorm gaat geven.

 

Details en inschrijven

 

Circulaire gebiedsontwikkeling

Wil jij graag de volgende stap maken in duurzame en circulaire gebiedsontwikkeling? Dan krijg je nu de kans om een mastertrack te doorlopen waarin jezelf met behulp van 10 Masters jouw project circulair vorm gaat geven. In deze mastertrack creëer je letterlijk ruimte voor de circulaire economie in wijken en steden!

Details en inschrijven

 
 

In ontwikkeling

Circulair aanbesteden

3 keuzemodules:

  • Plan van Aanpak (3 dagdelen organisatiegericht)
  • Training (3 daagse projectgericht)
  • Opleiding (8 daagse organisatie gericht)

Er wordt hard gewerkt deze track vorm te geven. Neem contact op bij vragen over bijvoorbeeld de inhoud of trainingsdata.

Inclusie vormgeven

  • Plan van Aanpak (3 dagdelen, organisatiegericht)
    Aan bod komt onder andere: doelgroepen, wet- en regelgeving, draagvlak organiseren, tools en het opstellen van een plan van aanpak voor jouw organisatie

Er wordt hard gewerkt deze track vorm te geven. Neem contact op bij vragen over bijvoorbeeld de inhoud of trainingsdata.