Oproep: marktconsultatie Buyer Group Circulaire Bouwmaterialen

Bent u actief als toeleverancier, dienstverlener, producent, ‘sloper’, (onderhouds)aannemer of inkoper binnen de productgroepen CV-installaties (warmtepompen) en regeltechniek, isolatie en/of keukens? Dan is dit de kans om mee te denken en praten over het circulair maken van deze productgroepen. 

In de Buyer Group Circulaire Bouwmaterialen is gewerkt aan de handreiking marktvisie en -strategie voor de inkoop van de meest voorkomende productgroepen bij (groot)onderhoud, verduurzamings- en mutatieonderhoud van woningen en ander vastgoed. Deze marktvisie en -strategie voor het inkopen van circulaire bouwmaterialen, gaan we nu toetsen in gesprek met de markt (producenten, leveranciers en dienstverleners) en inkopers/opdrachtgevers.  

Marktconsultatie per productgroep 

Per productgroep wordt een marktconsultatie georganiseerd met deelnemers (opdrachtgevers) uit de Buyer Group en marktpartijen. Onder begeleiding van Copper8 , bureau ZOOOW! | building formats en Cirkelstad bespreken we de marktvisie en wat er nodig is om te komen tot een ambitieuze uitvraag die aansluit bij een haalbaar aanbod van producten.  Verder aanbod komen; benodigde interventies in de organisatie van de waardeketen; hoe beleid en regelgeving kan bijdragen; garanties bij hergebruik; de rol van producenten en opdrachtgevers/inkopers bij de circulaire transitie.  

Data & tijd  

Marktconsultatie CV Pact:  27 oktober 2021, 14:00-16:30  

Marktconsultatie Keuken Pact:  28 oktober 2021, 14:00-16:30 

Marktconsultatie Isolatie Pact: 9 november 2021, 14:00-16:30 

Locatie 

De marktconsultaties worden ‘hybride’ georganiseerd. De consultaties zijn voor een beperkt aantal deelnemers fysiek in het kantoor van Copper8; James Wattstraat 100, 1097 DM Amsterdam. Daarnaast is het mogelijk om online deel te nemen.  

Meer informatie 

Meer informatie over de marktvisie en de onderzoeken die hiervoor de basis vormen, vind u op de pagina van de Buyer Group Circulaire Bouwmaterialen.  

< De perfecte storm . . . het gaat werkelijk gebeuren! | Column: Hoe ontwerp je een herbruikbaar gebouw? >