Antea Group

Partner in Amsterdam
Antal Hartman - Senior Adviseur Projectmanager Contracten

Antea Group is een internationaal advies- en ingenieursbureau; gespecialiseerd in full-service oplossingen op het gebied van milieu, infrastructuur, stedenbouw en water. Door strategisch denken, multidisciplinaire perspectieven en technische expertise te combineren, kunnen we uitdagingen van klanten meer dan alleen effectief oplossen: we leveren duurzame resultaten voor een betere toekomst.

Antea Group wil bijdragen aan de transitie van een lineaire naar een circulaire economie versnellen. Wij werken aan projecten en in deze projecten willen wij een onomkeerbare beweging in gang zetten. Door in alle projecten die we doen aandacht voor deze transitie te hebben, komt de beweging op gang. En zoals iedere reis, begint ook deze bij de eerste stap. Wij geloven dat mensen hierbij het verschil kunnen maken. Bewustwording, lef en ondernemerschap zijn hierbij van belang en als bedrijf stimuleren we dit iedere dag weer bij onze medewerkers, bij onze opdrachtgevers en bij andere betrokkenen van onze projecten.

En vanzelfsprekend kunnen we dit niet alleen. Ik ben dan ook erg enthousiast dat zoveel partijen gebundelde energie in dit thema stoppen binnen Cirkelstad. Dit toont voor mij aan dat deze beweging echt onomkeerbaar is.