BIMprojects

Partner in Alkmaar
Maaike, Arjen, Sjors, Jasper en Jan - Team

Het is onze ambitie om sparringpartner, voortrekker en inspirator te zijn op het gebied van Circulair Bouwen. Om te komen tot een Circulaire Economie moeten we (leren) anders omgaan met grondstoffen, bouwmaterialen, bouwmethodieken en bouwkennis. Wij willen hier aan bijdragen door het vastleggen, delen en implementeren van opgedane kennis en methoden.

Circulair Bouwen is een van de grootste uitdagingen voor de bouw. Wij vormen de schakel tussen architectuur en uitvoering op het gebied van materiaal, proces en bouwtechniek. Met BIM-software en focus op het integrale proces helpen wij onze klanten bij de bouwtechnische engineering met onder andere BIM-modellen.

Circulair Bouwen als onderdeel van een Circulaire Economie is een complexe opgave die alleen tot stand kan komen door intensieve samenwerking tussen bedrijfsleven, onderwijs, opdrachtgevers en de overheid. Als partner van Cirkelstad willen wij door het delen van kennis en kunde bijdragen aan deze transitie door te bouwen aan verregaande samenwerking.