C2C ExpoLAB

Partner in Limburg
Eva Starmans - adviseur circulair en gezond bouwen

Wij zijn gespecialiseerd in het praktisch toepassen van de circulaire en gezonde economie in de bebouwde omgeving en (overheids)beleid.

Wij helpen zowel opdrachtgevers, zoals overheden en onderwijsinstellingen, als opdrachtnemers, zoals architecten en aannemers. We adviseren u graag bij beleidsvorming, aanbestedingen en (ver)bouwprojecten om met de principes van de circulaire economie op een vernieuwende manier geld te verdienen en te besparen door de uitgangspunten van C2C door te voeren in uw project.

Wij doen dit omdat wij geloven in een gezonde en betere wereld en ervan overtuigd zijn dat het toepassen van de circulaire economie en Cradle to Cradle (ed.) daarbij ook nog een positieve invloed heeft op uw business case.

We proberen duurzame oplossingen slim met elkaar te verbinden en zoeken daardoor continue naar synergievoordelen. Bij elk project proberen we de lat hoger te leggen en meerwaarde voor klant en gebruiker te realiseren

We hebben een gedreven en ervaren team en beschikken daarbij over een groot netwerk, waardoor we vaak werken als spin in het web. Cirkelstad zien wij als belangrijke spil in het netwerk en zijn er daarom graag lid van.