Hemink Groep

Partner in Deventer
Jan van den Berg - Algemeen directeur

Hemink Groep is de all round (one-stop-shop) vastgoedpartner voor woningcorporaties, vastgoedbeheerders, beleggers en aannemers.

Onze missie: voorspelbaar en betaalbaar onderhouden en renoveren van vastgoed. Voor nu en in de toekomst.

In onze projecten werken we samen naar een afgesproken stip op de horizon. Resultaatgericht en project overstijgend. Een duurzame samenwerking in alle opzichten. Met elkaar gaan we voor 100% vastgoedonderhoud.   

Circulariteit is geen afdeling binnen onze organisatie. Het is een drijfveer waar wij in geloven en ons op focussen. Hemink voelt zich verantwoordelijk voor de wereld om ons heen. Daarom komen wij altijd met slimme, duurzame oplossingen. Wij zijn van mening dat naast het laaghangend fruit veel meer winst te behalen is op het gebied van duurzaamheid en circulariteit. Aan de hand van het 10-R model voor circulariteit (van Jacqueline Cramer) geven wij bij ieder project concreet invulling aan circulariteit. Met passie en lef stellen wij onze doelen. En dat doen we het liefst samen, want: de toekomst wacht je niet af, die creëer je samen. Dit is dan ook de reden dat we bij het netwerk van Cirkelstad zijn aangesloten.