cc-studio

Partner in Amsterdam
Danny van Kessel, Lou, Gerald Lindner - Partners

We zijn een door experiment en innovatie gedreven coöperatie van ruimtelijke ontwerpers, onderzoekers en ingenieurs.

Vooruitgang is een momentopname met vele gezichten, ontwikkeld door samen op elkaars werk en inzichten voort te bouwen. Daarmee dragen we bij aan de poel van collectieve kennis en stimuleren we op onze beurt weer anderen. Een mindset die we binnen Cirkelstad hopen te vinden.

Cc-studio staat voor participatief, circulair ontwerp. Onze bijdrage als bureau in dergelijke PO, CPO en MO processen is onze brede en kritische onderbouwde kijk op de stand van techniek, de onderliggende (ontwerp)principes en wetenschappelijk onderzoek. Middels ons eigen Design Thinking methode haken we nauwkeurig en strategisch aan bij de specifieke wensen, verlangens en dromen van onze opdrachtgevers. Op gebouw- en omgevingsniveau weten we dit integraal en visueel aantrekkelijke te integreren en presenteren. 

Integrale oplossingen vinden op huidige probleem vraagt doorgaans dat we buiten de conventionele paden moeten treden. We experimenteren en durven fouten te maken om te kunnen innoveren. Zekerheden loslaten en learning by doing. Daarvoor moet je lef, fundamenteel inzicht, flexibiliteit en vooral doorzettingsvermogen bezitten. Daar ligt ons kracht. We hopen dit in Cirkelstad te kunnen inbrengen om anderen te helpen in hun processen als ze daarin vastlopen – of verrast willen worden met nieuwe kansen en inzichten. Samen weten en kunnen we meer.   Waar willen we heen? We zien de mens als een organisme dat zich enerzijds aanpast aan de natuurlijke omgeving en anderzijds, in dynamische interactie, die ook naar haar eigen wensen aanpast. “Creative fitting” en als je het goed doet: “succes is measured in health”. Dit lijkt ons een hele mooie uitkomst waar we graag aan meewerken.