CoFlora Design

Partner in Haarlem Kennemerland
Dana Liv - Directeur

CoFlora Design wil creativiteit naar circulaire oplossingen faciliteren door unieke materialen te leveren. Deze materialen verbreden de horizon van duurzaam en circulair denken. Onze ambitie is om ieders visie te verruimen. Er is meer mogelijk op het gebied van ruimtes, producten en omgevingen.

Deze zero waste biologisch afbreekbare materialen geven het goede voorbeeld en verminderen de totale ecologische voetafdruk van ruimtes/producten, maar bewijzen ook dat milieuvriendelijke oplossingen een authentieke en indrukwekkende uitstraling kunnen hebben. Het idee is om circulaire verandering effectief en inspirerend te maken.

CoFlora materialen verruimen je denkwijze zonder woorden en lessen, maar eerder door design uitstraling en natuurlijke creativiteit.

Door samen te werken met verschillende partners van Cirkelstad kan CoFlora bijdragen aan een aantal verbazingwekkende innovatieve resultaten, proactieve oplossingen en geweldige ontwerpideeën die effectieve circulaire steden mogelijk kunnen maken.