Diep

Partner in Apeldoorn
Barbara Middelhoff - Project- en procesbegeleider

Overstappen vanuit onze huidige werkwijzen naar circulaire manieren van leven en werken is een systeemverandering, een transitie. Dat houdt in dat er veel factoren meespelen zoals technologie, infrastructuur, businessmodellen, patronen in houding en gedrag, en denkbeelden. Samen met onze opdrachtgevers en partners vertalen we de circulaire gedachte naar producten en processen, huisvesting en organisatie of gebieden en netwerken. We helpen organisaties bij de ontwikkeling van hun eigen rol binnen het circulaire systeem en bieden ondersteuning bij het nemen van de volgende stap naar een circulaire samenleving. 

Diep is ook initiatiefnemer en eigenaar van Plek, een circulaire werk- en ontmoetingsplek. Bij Plek bouwen we aan een laagdrempelig netwerk rond circulariteit dat draait om inspiratie, uitwisseling en samen doen. 

Als partner van Cirkelstad Apeldoorn zijn we actief betrokken bij de ontwikkelingen in de Cleantech Regio. Door samen projecten aan te pakken ontwikkelen we kennis en brengen we mensen in beweging.