Ferlem

Partner in Eindhoven
Berry van Hoof - Oprichter en CTO

Wij zijn Ferlem en vinden dat het hoog tijd is voor een radicaal andere benadering van de woningbouw. Eén waarbij snelheid, duurzaamheid en betaalbaarheid samenkomen in één unieke bouwmethode; dé woonoplossing voor nu en een nieuw fundament voor volgende generaties.

De ‘plug & play’ onderdelen van het modulaire Ferlem bouwsysteem produceren we in onze eigen fabriek. Waterleidingen, isolatiemateriaal, bevestigingselementen, elektriciteit kabels en domotica infrastructuur; alles zit geïntegreerd in één intuïtief bouwsysteem. Klaar om op de bouwlocatie snel in elkaar gezet te worden. Onze baanbrekende woningen hebben – letterlijk – álles in zich om de problemen op de woningmarkt op te lossen. Duurzaam, snel en bovenal blijvend betaalbaar. Daar wordt de wereld blij van, nu en in de toekomst!

We dragen bij aan de Cirkelstad-missie om koploper te zijn door herhaalbare oplossingen circulair en inclusief te bouwen. Projectontwikkelaars en woningcorporaties bieden we de mogelijkheid meer voor elkaar te krijgen in minder tijd, tegen lagere kosten. We dragen bij aan hun missie om te zorgen voor duurzame en blijvend betaalbare woningen in leefbare wijken. Samen met de leden van Cirkelstad willen we kennis delen en vermenigvuldigen. Door samen te leren en ervaringen te delen maken we de transitie naar conceptueel bouwen mogelijk en circulariteit in de bouw tot het nieuwe normaal. Zeker nu, nu Ferlem de eerste starterswoningen heeft opgeleverd en we voor de transitie staan van start-up naar scale-up. We moeten dus nog veel leren en realiseren, en samen met de kennis, ingangen en contacten van dit netwerk hopen we die ervaringen op te doen