Hooijer Renkum

Partner in Arnhem
Derkjan Hooijer - Directeur

Hooijer Renkum is een allround aannemingsbedrijf, actief op het gebied van grondwerk, infra, groenwerk, biomassaproductie, sloop, asbest- en bodemsanering. De afgelopen jaren hebben wij ons ontwikkeld op het gebied van circulair slopen, waarbij wij materialen terugwinnen uit de gebouwen die we ontmantelen.
Sinds 2017 zijn wij de trotse eigenaar van circulaire hub GroeneWaarden te Doorwerth. Op deze locatie van 9,5 hectare groot, waar tot 2012 een steenfabriek gevestigd was, ontwikkelen wij duurzame, circulaire en sociale activiteiten. Wij produceren biomassa uit groenafval en slaan sloopmaterialen op voor toekomstig hergebuik. Bewerkingen aan deze sloopmaterialen worden uitgevoerd door sociaal bedrijf De Voorwerkers. Afgelopen jaar hebben wij ons circulair kantoor in gebruik genomen, gebouwd uit hergebruikte sloopmaterialen. Hier hebben we een vergaderruimte voor 20-25 personen in een inspiratievolle omgeving.
Met ons lidmaatschap bij Cirkelstad hopen wij ons netwerk uit te breiden zodat we afzet voor de door ons gedemonteerde en refurbishde materialen kunnen vinden. Daarnaast is er ruimte op GroeneWaarden voor nieuwe circulaire initiatieven, die wij graag in samenwerking met andere partijen willen ontplooien.