IDDS

Partner in Regio 071
Bram Kroon - Adviseur circulair bouwen en slopen

IDDS Bouw- en Sloopmanagement staat garant voor de begeleiding van bouw­ en vastgoed gerelateerde projecten in de breedste zin van het woord, van initiatief tot en met nazorg, exploitatie en beheer. Wij inspecteren, onderzoeken, calculeren, adviseren en begeleiden projecten op het gebied van bouw, sloop, asbest en chroom VI met een strek focus op circulariteit.

IDDS Bouw- en Sloopmanagement is onderdeel van de IDDS Groep, een bedrijvengroep met meerdere specialistische diensten welke in het kader van locatieontwikkeling, sloop, bouw en beheer en onderhoud noodzakelijk kunnen zijn. IDDS bedient u met 70 professionals in het gehele traject van onderzoek, advisering en realisatie bij ruimtelijke ontwikkelingen. Ons bedrijf kent maar liefst 9 kennisgebieden: Milieu, Archeologie en Bouwhistorie, Explosieven, Ecologie, Water, Cultuurtechniek, Asbest, Bouw- en Sloopmanagement en Infra.

De kracht van IDDS is het samenspel van specialistische kennis onder de grond, met civieltechnische, bouwkundige en planologische kennisbovengronds.

Gezamenlijk werken we integraal toe naar een doelgerichte locatie- of gebiedsontwikkeling. Wij onderscheiden ons door het integreren van de verschillende kennisgebieden in een strategisch advies. Advisering waarmee u met uw project de volgende stap kan zetten. Integraal en doelgericht, van initiatief tot en met realisatie.