MR. STIR architect + planner

Partner in Eindhoven
Martijn van Bussel - Partner & senior stedenbouwkundige

MR. STIR architect + planner werkt aan ruimtelijke vraagstukken op het gebied van stedenbouw en architectuur. De studio is opgericht in 2020 door Maarten Huls en Martijn van Bussel, en ondertussen uitgegroeid tot een hecht team van onderzoekende ontwerpers.

Bij MR. STIR houden we van wat we doen. We halen veel plezier en voldoening uit het creëren van mooie en enerverende ruimtes. Hierbij worden we gedreven in de zoektocht naar de juiste manier om het volledige potentieel van een locatie tot ontplooiing te brengen. Dit doen we door het maken van een combinatie van de juiste ingrediënten, om te komen tot de perfecte mix die beantwoordt aan de vraag van de klant.

MR. STIR is gevestigd bovenop het Veem-gebouw op STRIJP-S in Eindhoven. De uitstraling van het nieuwe kantoor, boven op het oude industrieel monument, vormt een weerspiegeling van de eigen werkwijze waarbij wij het durven om risico’s te nemen. We bekijken een opdracht vanuit verschillende hoeken en durven daarbij een andere aanpak te proberen. Op deze manier blijven we niet alleen onszelf continu verbeteren, maar vooral ook onze omgeving.