RAW Paints

Partner in Amsterdam
Willemijn Wortelboer - eigenaar

Waarom zit er al water in een verfblik – waarom kan water niet op het laatste moment worden toegevoegd?Met die vraag werd RAW Paints geboren. RAW Paints heeft verfformules ontwikkeld voor interieur, exterieur en daken. Productie van vloeibare verf betekent:- extra gewicht- toevoeging van conserveringsmiddelen en pesticides – afvalwater dat gezuiverd dient te worden.- restafval: halflege emmers verf die worden ingeleverd bij de milieustraat enzal moeten worden verbrand. 
RAW Paints biedt de oplossing! Met onze verfpoeder, mix je alleen wat je nodig hebt, voeg je water toe op het moment van schilderen en voorkom je afval! Water wordt op deze manier heel efficiënt gebruikt.


Middels een trackrecord van huizen die we zelf hebben geschilderd als ook diverse rapporten waaronder van TNO, hebben we laten zien dat onze verf voldoet aan alle eisen.


RAW Paints is een nieuwe verfstandaard voor een gezonder en veilig leven, een standaard die zowel commercieel als milieuvriendelijk duurzaam is.
RAW Paints is de disrupter in de verfindustrie en neemt de verantwoordelijkheid om een beter klimaat achter te laten voor de volgende generatie.