RGS groep BV

Partner in Haarlem Kennemerland
Robin Clement

RGS groep BV is opgericht in 1959. Sinds die tijd zijn wij uitgegroeid tot een modern en veelzijdig bedrijf dat landelijk haar diensten aanbiedt in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om een kleine betonzaag of -booropdracht, een asbestsanering of de totaalsloop van een compleet flatgebouw of fabriekspand, Je kunt bij ons terecht voor al deze werkzaamheden.

Een bijdrage leveren aan een duurzame en betere (bouw)wereld begint bij het leveren van nieuw gebruikte grondstoffen en materialen die vanuit een sloopproject een 2e leven verdienen. Als “grondstoffenleverancier” voor de bouw leveren wij een belangrijke bijdrage aan de transitie naar een Circulaire Economie. Circulair slopen/demonteren is onze visie en onze 2e natuur.

RGS heeft duurzaamheid en circulariteit hoog in het vaandel staan! Alvorens demontage van een gebouw wordt ingezet, worden alle herbruikbare grondstoffen ontmanteld en ingezet voor een tweede leven. Te denken valt aan bijv. staal, stopcontacten, kabelgoten, sanitair, deuren, kozijnen, plafondplaten, diverse soorten en typen hout en nog veel meer andere materialen.