Stam + De Koning

Partner in Eindhoven
Maikel Staps en Tim van Zilt - Directeur

Stam + De Koning is een bouwbedrijf dat voornamelijk opereert in de regio Eindhoven. Met ruim 150 collega’s ontwikkelen en realiseren wij sinds 1987 uiteenlopende projecten op het gebied van wonen, werken en zorg.

We zijn een werkmaatschappij van VolkerWessels waarmee we onderdeel uitmaken van een sterk netwerk met uitgebreid expertise in alle bouwdisciplines.

Maatschappelijk verantwoord bouwen is voor ons een vanzelfsprekendheid. De kernwaarden veiligheid, duurzaamheid en integriteit liggen ten grondslag aan alles wat we doen.

Onze ambitie is om in 2030 volledig emissievrij te werken. Als bouwbedrijf heb je een grote rol in het maken van een leefbare woonomgeving, niet alleen door de keuze van het materiaalgebruik in de gebouwen, maar ook door het beperken van afval tijdens de bouw. Wij willen samen zorg dragen voor toekomstbestendig wonen waarbij afval niet langer afval is, maar een grondstof.

Bij Cirkelstad verwachten wij ervaringen met elkaar te kunnen delen, elkaar te inspireren en uit te dagen tot meer. Op die manier kunnen we elkaar een stapje verder helpen naar een gezondere en groenere leefomgeving waarbij afval tot de verleden tijd behoort!