SUB | Sustainable Boost

Partner in Alkmaar
Babs Mammen – van der Zon - Koploper duurzaam facility manament door online SDG-tool de SUB-barometer

Bent u benieuwd hoe toekomstbestendig uw organisatie is? Welke voordelen behaald kunnen worden met duurzaamheid? Welke Sustainable Development Goals (SDG’s) al worden toegepast en op welke wijze maakt u deze impact meetbaar? Heeft u alle duurzame wet- en regelgeving die de wereld van morgen met zich mee brengt geïntegreerd in een gedegen actieplan?

SAMEN NEMEN WIJ ONS AANDEEL IN DE NIEUWE ECONOMIE! DOET U OOK MEE?

Met SUB – Sustainable Boost creëren wij een duurzaamheidsrevolutie binnen de bedrijfsvoering van organisaties!

Dit doen we door duurzaamheidsambities te vertalen in concrete maatregelen en (inkoop)acties. Ook helpen wij organisaties om met concrete duurzaamheidsdoelen die gekoppeld zijn aan de SDG’s hierover te rapporteren. Hiermee maken we organisaties toekomstbestendig en betekenisvoller voor haar medewerkers en stakeholders. Hoe wij dat doen, kunt u zien via https://sustainableboost.nl/wp-content/uploads/2020/03/Brochure-SUB-Sustainable-Boost-definitief.pdf

Met gepaste trots hebben wij voor diverse organisaties, bedrijven, instellingen, musea, onderwijs en social enterprises duurzame impact mogen maken.

EEN MUST OF EEN KANS?

Beiden! Veel organisaties weten (nog) niet precies welke toekomstige duurzaamheidsverplichtingen en -ambities erop hun pad gaan komen. Met de Sustainable Routekaart hebben wij deze maatregelen en verplichtingen voor de komende jaren op een rijtje gezet. Deze routekaart is te vinden op https://sustainableboost.nl/sustainable-routekaart/.

OOK BINNEN 3 MAANDEN UW DUURZAAMHEIDSPLAN?

Met onze innovatieve en pragmatische tools helpen wij u graag met het verzilveren van duurzaamheidsambities. Om impact inzichtelijk en meetbaar te maken hebben wij 2 tools ontwikkeld: de SUB-barometer en het SUB-dashboard. Beiden tools zijn gekoppeld aan de Sustainable Development Goals (SDG’s). De SDG’s zijn 17 duurzame ontwikkelingsdoelen die zijn opgesteld door de VN met als doel in 2030 wereldwijd een eind te maken aan armoede, klimaatverandering en ongelijkheid. Zie voor meer informatie www.sustainableboost.nl/SUB-barometer & www.sustainableboost.nl/SUB-dashboard.

BEKENDHEID MET SDG’S VERGROTEN?

De SDG’s worden gezien worden als dé nieuwe taal in het communiceren en realiseren van duurzame impact. Vanuit facility management, bedrijfsvoering, inkoop en vastgoed ontstaan vele kansen om bijdrage te leveren aan de SDG’s.

Tijdens onze interactieve en praktijkgerichte SDG Masterclass helpen wij organisaties om inzicht te verkrijgen in de 17 SDG’s en de vertaalslag te maken van duurzaamheidsambities naar concrete maatregelen. Voor meer informatie verwijzen wij graag naar de volgende link: www.sustainableboost.nl/SDG-masterclass.

DOE MEE!

Start vandaag met de wereld van morgen, ervaar de boost van Sustainability! Doe de gratis 0-meting op onze website:-) https://sustainableboost.nl/gratis-sub-0-meting/