Unc Inc

Partner in Amsterdam
Roel van de Wal - User Experience Director & Partner

Sinds 2006 maken we met Unc Inc digitale producten en diensten voor missiegedreven merken als Circle Economy, Vandebron, Tropenmuseum en HVC.

Missiegedreven omdat er meer in het leven is dan geld verdienen. We geloven dat je met creativiteit en technologie de wereld in alle opzichten kunt verbeteren. Het is waarom we de voorlopers de middelen willen geven om die toekomst een realiteit te maken.

We helpen onze partners kijken door de ogen van hun publiek. Zo krijgen we zicht op hun gedeelde waarden, de basis van elke duurzame relatie. Van daaruit ontwikkelen we producten die een organisatie nodig heeft en die mensen willen gebruiken. Human centered design noemen we dat.

Toch we zijn geen tovenaars, elke succesvolle toepassing is namelijk het resultaat van continue verbetering. Of het nou een design sprint is, scrum of een workshop, onze agile aanpak benut voortschrijdend inzicht en technologische ontwikkelingen zonder momentum te verliezen. Een paar iteraties verder heb je iets anders dan je had bedacht maar beter dan je had durven dromen.

Maar om echt duurzaam te innoveren, moet ons werk de strategie ondersteunen en aansluiten bij de operatie. Daarom boeken we de beste resultaten in langdurige samenwerking en hebben we de meeste impact als we meedenken van strategie tot resulterende gebruikservaring.

Wil je groepen stakeholders in contact brengen met elkaar, informatie en plannen ontsluiten of co-creatie en dialoog online faciliteren, neem dan contact met ons op. Lees meer over ons en ons werk op www.uncinc.nl.